Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Persoonlijke hulpmiddelen

Navigatie

U bent hier: Home / Cijfers / De Cijfers

De Cijfers

by Holocaustfraude — last modified 15-09-2013 12:15

Onderzoek wijst uit dat de cijfers van het aantal bij en tijdens de Tweede Wereldoorlog vermoordde Joden overdreven is. In Auschwitz zouden vier miljoen Joden het leven hebben gelaten, terwijl het International Auschwitz Counsel zelf het vandaag de dag over een miljoen vermoordde Joden heeft. Niemand kan garanderen dat dit het juiste aantal is nu het cijfer van vier miljoen reeds twintig jaar geleden dramatisch naar benende is bijgesteld is.

In verband met onderzoek naar de ware aantallen is contact gezocht met het instituut wat schijnbaar de meest betrouwbare cijfers leveren kan: the International Tracing Service (ITS) in Bad Arolsen. ITS onderhoudt de grootste database ter wereld met 50 miljoen documenten over 17,5 miljoen kampgevangene. ITS weigert evenwel openheid van zaken te geven omdat er te veel Holocaust ontkenners zou zijn. Aanhoudend vragen, verzoeken en motiveren, heeft tot geen enkel resultaat geleid.

De Russen hebben ook cijfers vrij gegeven over het aantal Holocaust slachtoffers. De Russen hadden allerlei documenten meegenomen die zij in 1945 in Auschwitz vonden. Deze documenten zijn voor het eerst in 1989 beschikbaar gekomen. Deze cijfers laten een dramatisch ander beeld zien van het aantal Joodse Holocaust slachtoffers dan wat in het westen gedoceerd wordt. De statistieken van de periode 1942-1943 laten bijvoorbeeld 'slechts' 68.864 doden in Auschwitz zien waarvan 30.000 Joden. Een andere – overigens niet per se betrouwbare – analyse van deze Russische cijfers toont dat er in de periode van 1940 tot december 1944 'slechts' 173.000 Joden in Auschwitz verbleven zouden hebben.

Hoe het ook zij. Het gedoceerde v=cijfer van zes miljoen of meer is onjuist. Omdat Auschwitz zelf de cijfers significant naar beneden heeft moeten bijstellen en omdat de officiële Joodse statistieken van het aantal Joden voor en na de Tweede Wereldoorlog gemanipuleerd lijken. De statistieken zijn bijgehouden in het American Jewish Year Book. Volgens het jaarboek van 1939 leefde er in 1939 15.300.000 Joden op aarde. Volgens het jaarboek van 1946 bestond de vooroorlogse populatie Joden op aarde uit 16.600.000 individuen. Een verschil wat de nodige vraagtekens oproept. Ook omdat de Joodse gemeenschap collectief zwijgt over het feit dat de Zionisten de Tweede Wereldoorlog en de Shoah beraamd hebben.

Op Goede Nieuws en Holocaustles.nl staat gedetailleerd en zorgvuldig gedocumenteerd dat Joodse leiders in ieder geval sinds 1897 de internationale verhoudingen ophitsen tot antisemitisme in Europa omdat zij de joodse populatie willen dwingen naar het veronderstelde beloofde land te verhuizen, wat door de Zionisten van het eerste uur overigens het wereld-getto genoemd is. De Jodenvervolging van 1940-1945 en de naoorlogse Holocaustfraude zijn vervullingen van het Zionisme.

Op basis van de feiten en cijfers is de conclusie gerechtvaardigd dat Joden er relatief genadig vanaf gekomen zijn bij en tijdens de Tweede Wereldoorlog. De vooroorlogse ambities om een eigen land te bezitten hebben zij bereikt door diepgaand met de Nazi's te collaboreren. Ook blijkt ondanks de massieve Jodenvervolging dat het aantal Joodse slachtoffers beduidend lager is. Voorts zijn na Tweede Wereldoorlog grote sommen geld ten titel van 'Wiedergutmachung' door de Duitse en andere overheden voldaan. Dat blijkt onverschuldigd te zijn geweest want de Zionisten zijn de hoofdschuldigen.

Op 23 december 2011 is schriftelijk aangifte gedaan bij de oficier van justitie in verband met bovenstaande Holocaustfraude. Wachten is het op de strafvervolging van de schuldigen.

Share |